KINDERFEESTJE RESERVEREN

Voor persoonlijk contact met een medewerker van ons team, belt u ons dan a.u.b. tijdens onze openingstijden op de reserveringslijn !! 

070 3883270

 

Regels en voorwaarden bij kinderfeestjes

Beschikbare dagen en tijden

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag; bij een aantal van minimaal 5 kinderen met een arrangement.

Kinderfeestjes kunnen al vanaf 10.00 uur beginnen en op woensdag vanaf 12.00 uur.

Houdt u a.u.b. rekening met onze sluitingstijden voor het op tijd laten ophalen van de kinderen en voor het uitserveren en nuttigen van uw verjaardagstaart.

U kunt tot uiterlijk 15:30 uur een kinderfeestje vieren.

Laat u de kinderen daarom niet later dan 15.45 uur ophalen.

Het restaurantgedeelte waar de feestjes worden gevierd en waar wij uw verjaardagstaart serveren sluit namelijk om 15.30 uur( Alle kinderfeestjes zijn voor de kinderen, begeleiders en peuters zonder extra verborgen kosten dus, inclusief entree )

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag ( zie openingstijden) en tijdens de schoolvakanties op afwijkende dagen indien het aantal begeleiders niet te groot is.

 

Peuterfeestj

Voor peuterfeestjes( 0 tot 4 jaar oud ) of peuters die tevens uitgenodigd zijn op een kinderfeestje zijn de kosten € 8,00 per peuter.

Peuters krijgen dan van ons voldoende frietjes,en onbeperkt limonade en een waterijsje bij vertrek.

Voor slechts een enkele baby die te gast is op een kinderfeestje berekenen we u vanzelfsprekend geen kosten.

 

Extra informatie:

In het speelparadijs is het niet toegestaan om eigen etenswaren en drinken mee te nemen.

U mag wel voor het bij ons gereserveerde kinderfeestje een eigen taart of gebak meenemen.

Wij verkopen in het speelparadijs geen taarten of gebak, wij zorgen gratis voor het taartservies / bordjes en het bestek.

Uw kinderen kunnen bij ons als extra mogelijkheid cakejes (muffins) krijgen om samen leuk te versieren en dan op te eten voor slechts € 2,00 per kind, dit kan u eventueel de kosten van een taart besparen.

Het is niet nodig om uw eigen bordjes en vorkjes mee te nemen, tenzij u een eigen favoriete thema wil meenemen, bijvoorbeeld iets van een kinderfilm of Disney figuren.

 

VEILIGHEID.

Neemt u a.u.b. goed kennis van alle veiligheidsinstructies, en de aanwijzing en waarschuwingsborden.

Kinderen letten tijdens hun spel niet altijd op de juiste regels, en u kan door ze instructies te geven beschermen voor een pijnlijke ervaring.

 

OPEN VUUR.

Het aansteken en het laten branden van de kleine kaarsjes op uw verjaardagstaart is geen enkel probleem, echter dat geldt niet voor ijsfontein staafjes dat is een siervlam in sprayvorm die net als bij vuurwerk veel licht, warmte en rook afgeven.

Alleen wanneer uw feesttafel op een plek ruim bij de plafond rookmelder uit de buurt is geplaatst kan u een ijsfontein aansteken, meld u het a.u.b. eerst even bij ons voordat u dit doet, wij weten waar alle plafond rookmelders zijn geplaatst.

IJsfontein is eigenlijk gemaakt voor ( outdoor ) buitengebruik. 

Ons brandalarm zal bij een ijsfontein die te dichtbij de melder is, vrij snel op de rook en hitte reageren en dan zal ons alarm met volle sirenes afgaan en onnodig overlast veroorzaken bij uw feestje en alle overige bezoekers.

 

Jassen, tassen, schoenen en overige bezittingen.

Jassen en schoenen kunt u in de garderoberuimte achterlaten, wij wijzen u er op dat dit wel op uw eigen risico is en raden u aan om tassen niet in de gang op te hangen.

Tevens zijn er 42 professionele locker kastjes van Pin-lock waarin u tegen betaling van 1 euro al uw kostbare spullen veilig op kunt bergen.

Het Speelparadijs is niet aansprakelijk voor misplaatste of zoekgeraakte kleding, tassen etc.

 

De betaling

U dient bij binnenkomst de kosten voor het feestje te voldoen, wij verstrekken u bij extreme drukte 1 polsbandje per kind en 1 polsbandje per begeleider.

 De polsbandjes moet u al voor u het speelparadijs betreed bij de kinderen en begeleiders omdoen.

Indien uw partijtje het polsbandje zichtbaar draagt, heeft u recht op de door u betaalde diensten.

Op rustige dagen werken wij met leuke kinderstempels.

Het is indien er minder bezoekers op uw feestje komen, uiterlijk tot 24 uur voor uw reservering toegestaan het aantal bezoekers te wijzigen.

Na deze periode is het door u opgegeven en met ons overeengekomen aantal bindend voor uw eindafrekening.

Met een last minute reservering dient u hier extra rekening mee te houden.

 

In geval van nood

U dient mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u te allen tijde kunnen bereiken.

 

De begeleiders

Wij hebben correct opgeleid personeel voor de juiste service van uw kinderfeestje.

Let op, zij zijn geen begeleiders! U dient ook in de buurt van de kinderen te blijven en deze veilig te begeleiden.

Voor begeleiders van een kinderparty die met de kinderen mee eten en een consumptiemunt krijgen en ook nog onbeperkt limonadesiroop mogen drinken rekenen wij een promotieprijs van slechts € 5,00 p.p.

Wanneer u met een grote groep begeleiders langs wil komen, kan in een drukke periode voorkomen dat wij u bellen om het aantal met u te overleggen.

Wij proberen in verband met de vele aanvragen zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een kinderfeestje, en meestal lukt het inplannen van meerdere begeleiders vrij eenvoudig omdat de kinderen alleen komen zitten tijdens het frietjes eten en het serveren van de taart.

 

Piñata en confetti

Het gebruik van confetti in onze ruimte(s) of losse confetti in een Piñata’s is helaas niet toegestaan.

Het stuk slaan van Piñata’s en het overleggen hoe dit word opgeruimd mag alleen in samenspraak met de leidinggevende van het Speelparadijs.

De beste vulling voor een Piñata is met los snoepgoed en kleine presentjes, dit word door de kinderen altijd opgeraapt.

 

Hygiëneregels

Wij zijn er voor u om het Speelparadijs zo schoon mogelijk te houden.

Wanneer een kind dat bij uw Kinderpartijtje hoort per ongeluk over mocht geven, dan verwachten wij dat u dit zelf bij ons personeel meld, wij regelen dan de benodigde schoonmaakmiddelen en mankracht om het Speelparadijs zo snel mogelijk weer op orde te hebben.

Bij een bloedneus of soortgelijke kleine verwondingen gelden dezelfde regels.

In het geval van een verwonding van serieuze aard, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met ons personeel.

Vervolgens assisteren wij u en het gewond geraakte kind zo goed mogelijk en verlenen wij indien wij dit kunnen en/of mogen eerste hulp bij ongelukken. ( E.H.B.O.)

 

Uitbreiding met snoepzakje

Bij vertrek kunnen wij uw kinderparty eventueel uitbreiden met een snoepzakje voor de kinderen om mee te nemen naar huis, i.v.m. de veiligheid van uw kinderen verstrekken wij geen snoep tijdens het spelen.

De kosten hiervoor bedragen € 1,50 per kind.

 

Einde feest / Regels voor het ophalen van de kinderen

U kunt uw kinderparty tot maximaal 15:30 uur laten duren, zodat het eten van frietjes en/of snacks of uw verjaardagstaart dient voor 15.30 is afgerond.

 

Maatregel tegen Kindermisbruik

Wij hebben op vele manieren bedacht wat het beste is voor de veiligheid van uw kinderen, hieronder staan slechts enkele voorbeelden.

Voor de hele kleintjes zijn er in het speeldorp vlakbij de thema-kamers aparte kindertoiletjes met klapdeurtjes die ook niet op slot kunnen, zo bent u er zeker van dat uw kind niet achter gesloten deuren terecht komt, waardoor u niet weet wat er zich afspeelt.

In de grote gang zijn de toiletten voor de volwassenen, en voor de iets grotere kinderen die meestal spraakzaam genoeg zijn om voor zichzelf op te komen.

Er is camerabewaking over de gehele speelvloer en de route van het mini-car circuit. 

Zichtbaar op diverse LCD schermen ( Met uitzondering van de binnenzijde van het grote speeltoestel )

In verband met de veiligheid van uw kinderen is het niet toegestaan voor volwassenen om alleen ( zonder kinderen ) binnen te treden en indien degene die een kind komt ophalen niet goed op de hoogte is van gedetailleerde informatie van het feestje waar hij of zij voor langskomt verlenen wij geen toegang.

Tevens dient degene die het feestje geeft mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en voor de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u kunnen bellen wanneer zij eventueel eerder of later arriveren.  

Met vriendelijke groeten,

TEAM ZUIDERPARADIJS

 

070-3883270 ( tijdens openingstijden )

 

REKENING INFO VOOR AANBETALEN:

Rekening nummer: INL 80 INGB 0006 527 650

Naam: Indoor Speelparadijs Zuiderpark B.V.