Beschikbare dagen en tijden

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag; bij een aantal van minimaal 5 kinderen waarvoor word betaald.

Kinderfeestjes kunnen al vanaf 10.00 uur beginnen en op woensdag vanaf 12.00 uur.

Houdt u a.u.b. rekening met onze sluitingstijden voor het op tijd laten ophalen van de kinderen en voor het uitserveren en nuttigen van uw verjaardagstaart.

Het restaurantgedeelte waar de feestjes worden gevierd en waar wij uw verjaardagstaart serveren sluit namelijk om 16.30 uur.

Laat u de kinderen daarom uiterlijk om 16.35 uur ophalen.

( Alle kinderfeestjes zijn voor de kinderen, begeleiders en peuters zonder extra verborgen kosten dus, incl. entree )

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag ( zie openingstijden) en eventueel ook tijdens de schoolvakanties indien het aantal begeleiders niet te groot is.

Tijdens schoolvakanties zijn kinderfeestjes met grote groepen volwassenen of veel extra begeleiders helaas niet mogelijk. 

Tijdens schoolvakanties zijn wij op alle dagen vanaf 10:00 uur geopend.

U kunt bij ons tijdens schoolvakanties ( Regio Holland-Midden ) ook op de maandag en dinsdag kinderfeestjes reserveren.

Ook al kunt u met online reserveren pas vanaf 12.00 uur de aankomsttijd invullen, op dagen dat we om 10.00 uur openen kunt u natuurlijk om 10.00 uur naar binnen om uw feestje te vieren.

Voor uw gemak is een reservering van een kinderfeestje met minder dan 10 kinderen direct na het verzenden van een correct*ingevuld aanvraagformulier bij ons akkoord bevonden en staat uw feestje in onze online agenda gereserveerd.

*Met correct bedoelen we bij het juiste aantal begeleiders als in de regels en voorwaarden bij een kinderfeestje die u op onze website kunt nalezen.

Indien u een groot aantal kinderen of begeleiders hebt ingevuld bellen wij u ( alleen indien nodig) om uw reservering definitief te bevestigen of om u te verzoeken vooraf aan te betalen via:

Indoor Speelparadijs Zuiderpark B.V. /  NL 80 INGB 0006 527 650

Onder vermelding van de datum van het feestje en de voornaam van uw kind.

Maar als wij u niet speciaal opbellen:

Dan hadden wij voldoende ruimte om uw feestje met de kinderen en alle extra begeleiders te plaatsen.

Het online reserveren is niet bedoeld voor ( Last Minute ) reserveringen korter dan 2 dagen van te voren, u kunt in dit geval eenvoudig even contact opnemen met het Indoor Speelparadijs op 070-3883270 of op onze GSM 0640 126 716 zodat wij u kunnen bevestigen of er nog voldoende plaats beschikbaar is.

Contact met ons kan ook via uw Whats App, !!

De totaalprijs van het gekozen arrangement staat niet in uw bevestigings e-mail omdat u de vrijheid heeft, de keuze van het samengestelde pakket bij aankomst nog naar eigen keuze aan te passen.

Slechts indien wij zelf nog extra informatie of een eventuele aanbetaling wensen dan bellen of mailen wij u zo snel mogelijk.

U hoeft ons echt niet speciaal op te bellen wanneer u met 1 of 2 personen meer of minder wil langskomen of als u voor een ander soort arrangement heeft gekozen.

BELT U ONS A.U.B. WEL OP ALS U DE DATUM VAN UW GEKOZEN RESERVERING WIL VERANDEREN !!

U kunt tot uiterlijk 16:30 uur een kinderfeestje vieren.

( op speciale feestdagen kan het eerder zijn )

Wij sluiten het restaurantgedeelte of de feestruimte om 16:30 i.v.m. onze avond agenda.

 

Peuterfeestje

Voor feestjes met slechts peuters hebben wij een beperkt aantal tafels en stoelen beschikbaar, na het maken van uw reservering berichten wij u zo snel mogelijk of het peuterfeestje op de door u aangevraagde datum en tijd kan plaatsvinden.

Wij vragen u om tijdig via onze website te reserveren en om de tijden voor ontvangst, eten en eventueel cake versieren van te voren duidelijk vast te leggen.

Voor peuterfeestjes( 0 tot 4 jaar oud ) of peuters die tevens uitgenodigd zijn op een kinderfeestje zijn de kosten 7,50 euro per peuter.

Peuters krijgen dan van ons voldoende frietjes,en onbeperkt limonade en een waterijsje bij vertrek

Peuters tot 1 jaar in groepsverband ( babyfeestje ) waarvoor wij speciaal een zitplaats reserveren aan een feesttafel vallen niet onder de gratis toegangsregeling.

Voor een enkele baby die te gast is op een kinderfeestje berekenen we u geen kosten.

 

Grote groepen

Bij grote groepen volwassenen kunt u niet voor alle volwassen bezoekers een consumptiemunt ontvangen.

De consumptiemunt voor koffie, thee of limonade is alleen geldig voor 1 begeleider per 4 kinderen op uw feestje.

Alle extra volwassenen op uw feestje krijgen van ons wel patat en onbeperkt limonadesiroop.

Voor feestjes die u speciaal voor ouderen wil organiseren zoals bijvoorbeeld familiefeestjes kunt  bij ons een offerte aanvragen, wij doen u dan een passende aanbieding.

 

VEILIGHEID.

Neemt u a.u.b. goed kennis van alle veiligheidsinstructies, en de aanwijzing en waarschuwingsborden.

Kinderen letten tijdens hun spel niet altijd op de juiste regels, en u kan door ze instructies te geven beschermen voor een pijnlijke ervaring.

 

OPEN VUUR.

Het aansteken en het laten branden van de kleine kaarsjes op uw verjaardagstaart is geen enkel probleem, echter dat geldt niet voor ijsfontein staafjes dat is een siervlam in sprayvorm die net als bij vuurwerk veel licht, warmte en rook afgeven.

Alleen wanneer uw feesttafel op een plek ruim bij de plafond rookmelder uit de buurt is geplaatst kan u een ijsfontein aansteken, meld u het a.u.b. eerst even bij ons voordat u dit doet, wij weten waar alle plafond rookmelders zijn geplaatst.

Ijsfontein is eigenlijk gemaakt voor ( outdoor ) buitengebruik. 

Ons brandalarm zal bij een ijsfontein die te dichtbij de melder is, vrij snel op de rook en hitte reageren en dan zal ons alarm met volle sirenes afgaan en onnodig overlast veroorzaken bij uw feestje en alle overige bezoekers.

 

Geen eigen meegebrachte etenswaren en drinken geoorloofd.

In het speelparadijs is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen, ook niet voor de kinderen!

Wij maken wel een speciale uitzondering wanneer u zelf een eigen taart wilt meenemen.

Neemt u zelf geen bordjes en vorkjes mee a.u.b. want die verzorgen wij voor u.

 

Jassen, tassen, schoenen en overige bezittingen.

Jassen en schoenen kunt u in de garderoberuimte achterlaten, wij wijzen u er op dat dit wel op uw eigen risico is en raden u aan om tassen niet in de gang op te hangen.

Tevens zijn er 42 professionele locker kastjes van Pin-lock waarin u tegen betaling van 1 euro al uw kostbare spullen veilig op kunt bergen.

Het Speelparadijs is niet aansprakelijk voor misplaatste of zoekgeraakte kleding, tassen etc.

 

De betaling

U dient bij binnenkomst of als het aantal personen bekend is de kosten voor het feestje te voldoen, wij verstrekken u bij extreme drukte 1 polsbandje per kind en 1 polsbandje per begeleider.

De polsbandjes moet u al voor u het speelparadijs betreed bij de kinderen en begeleiders omdoen.

Indien uw partijtje het polsbandje zichtbaar draagt,heeft u recht op de door u betaalde diensten.

Op rustige dagen werken wij met leuke kinderstempels.

 

In geval van nood

U dient mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u te allen tijde kunnen bereiken.

 

De begeleiders

Wij hebben correct opgeleid personeel voor de juiste service van uw kinderfeestje.

Let op, zij zijn geen begeleiders! U dient ook in de buurt van de kinderen te blijven en en deze veilig te begeleiden

Voor begeleiders van een kinderparty die met de kinderen mee eten en onbeperkt limonadesiroop mogen drinken rekenen wij een promotieprijs van € 4,50 p.p.

Zo kunt u  lekker en gezellig een hapje met de kinderen mee-eten

Bij een kinderfeest kunt u helaas niet voor een toegangsprijs van slechts  € 1,50 aan een speciaal voor uw feestje gereserveerde feesttafel plaatsnemen.

Deze € 1,50 toegangskaartjes zijn alléén bestemd voor de losse verkoop, en hiermee kunt u op onze overige (niet gereserveerde zitplaatsen) plaatsnemen.

Wij proberen in verband met de vele aanvragen per 4 kinderen maximaal 1 begeleider van een gereserveerde zitplaats te voorzien.

U kunt uiteraard met meerdere begeleiders langskomen, maar het kan in een drukke periode voorkomen dat wij u bellen om het aantal met u te overleggen.

Tevens kunnen de extra volwassen bezoekers geen gebruik maken van de gratis consumptiemunt promotie actie !!

 

Piñata en confetti

Het gebruik van confetti in onze ruimte(s) of losse confetti in een Piñata’s is helaas niet toegestaan.

Het stuk slaan van Piñata’s en het overleggen hoe dit word opgeruimd mag alleen in samenspraak met de leidinggevende van het Speelparadijs.

De beste vulling voor een Piñata is met los snoepgoed en kleine presentjes, dit word door de kinderen altijd opgeraapt.

 

Hygiëneregels

Wij zijn er voor u om het Speelparadijs zo schoon mogelijk te houden.

Wanneer een kind dat bij uw Kinderpartijtje hoort per ongeluk over mocht geven, dan verwachten wij dat u dit zelf bij ons personeel meld, wij regelen dan de benodigde schoonmaakmiddelen en mankracht om het Speelparadijs zo snel mogelijk weer op orde te hebben.

Bij een bloedneus of soortgelijke kleine verwondingen gelden dezelfde regels.

In het geval van een verwonding van serieuze aard, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met ons personeel.

Vervolgens assisteren wij u en het gewond geraakte kind zo goed mogelijk en verlenen wij indien wij dit kunnen en/of mogen eerste hulp bij ongelukken. ( E.H.B.O.)

 

Uitbreiding met snoepzakje

Bij vertrek kunnen wij uw kinderparty eventueel uitbreiden met een snoepzakje voor de kinderen om mee te nemen naar huis, i.v.m. de veiligheid van uw kinderen verstrekken wij geen snoep tijdens het spelen.

De kosten hiervoor bedragen € 1,50 per kind.

 

Einde feest / Regels voor het ophalen van de kinderen

U kunt uw kinderparty tot maximaal 16:30 uur laten duren, zodat het eten van frietjes,snacks of uw verjaardagstaart dient voor 16.30 is afgerond.

LET OP! Wilt u dat de kinderen door de ouders zelf worden opgehaald?

Dat is mogelijk maar dan dient u de kinderen zelf naar de uitgang van het speelparadijs te brengen aan het einde van het feestje.

De ouders die kinderen alleen op komen halen moeten goed op de hoogte zijn van gedetailleerde informatie van het feestje. 

 

Maatregel tegen Kindermisbruik

Wij hebben op vele manieren bedacht wat het beste is voor de veiligheid van uw kinderen, hieronder staan slechts enkele voorbeelden.

Voor de hele kleintjes zijn er in het speeldorp vlakbij de thema-kamers aparte kindertoiletjes met klapdeurtjes die ook niet op slot kunnen, zo bent u er zeker van dat uw kind niet achter gesloten deuren terecht komt, waardoor u niet weet wat er zich afspeelt.

In de grote gang zijn de toiletten voor de volwassenen, en voor de iets grotere kinderen die meestal spraakzaam genoeg zijn om voor zichzelf op te komen.

Er is camerabewaking over de gehele speelvloer en de route van het mini-car circuit. 

Zichtbaar op diverse LCD schermen ( Met uitzondering van de binnenzijde van het grote speeltoestel )

In verband met de veiligheid van uw kinderen is het niet toegestaan voor volwassenen om alleen ( zonder kinderen ) binnen te treden en indien degene die een kind komt ophalen niet goed op de hoogte is van gedetailleerde informatie van het feestje waar hij of zij voor langskomt verlenen wij geen toegang.

Tevens dient degene die het feestje geeft mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en voor de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u kunnen bellen wanneer zij eventueel eerder of later arriveren.

 

Met vriendelijke groeten,

TEAM ZUIDERPARADIJS

070-3883270 ( tijdens openingstijden )
GSM: 0640 126 716 van 09.00 tot 22.00 Indien gesloten.

GSM WHATSS APP BERICHTEN: van 09.00 tot 22.00

Indoor Speelparadijs Zuiderpark B.V. /  NL 80 INGB 0006 527 650