EENVOUDIG ONLINE RESERVEREN

Spreekt u liever persoonlijk met een medewerker van ons team, belt u ons dan op de reserveringslijn !! 

GSM 0640 126 716 (  Whats app is ook mogelijk )

 

Regels en voorwaarden bij kinderfeestjes

Beschikbare dagen en tijden

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag; bij een aantal van minimaal 5 kinderen met een arrangement.

Kinderfeestjes kunnen al vanaf 10.00 uur beginnen en op woensdag vanaf 12.00 uur.

Houdt u a.u.b. rekening met onze sluitingstijden voor het op tijd laten ophalen van de kinderen en voor het uitserveren en nuttigen van uw verjaardagstaart.

U kunt tot uiterlijk 16:30 uur een kinderfeestje vieren.

Laat u de kinderen daarom niet later dan 16.35 uur ophalen.

Het restaurantgedeelte waar de feestjes worden gevierd en waar wij uw verjaardagstaart serveren sluit namelijk om 16.30 uur.

( Alle kinderfeestjes zijn voor de kinderen, begeleiders en peuters zonder extra verborgen kosten dus, inclusief entree )

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag ( zie openingstijden) en eventueel ook tijdens de schoolvakanties indien het aantal begeleiders niet te groot is.

Tijdens schoolvakanties zijn kinderfeestjes ook mogelijk maar u kunt ons het beste eerst even opbellen voor overleg op onze reserveringslijn GSM 0640 126 716.

U kunt bij ons tijdens schoolvakanties ( Regio Holland-Midden ) ook op de maandag en dinsdag kinderfeestjes reserveren.

Tijdens schoolvakanties zijn wij op alle dagen vanaf 10:00 uur geopend.

Ook al kunt u met online reserveren pas vanaf 12.00 uur de aankomsttijd invullen, op dagen dat we om 10.00 uur openen kunt u natuurlijk om 10.00 uur naar binnen om uw feestje te vieren.

Voor uw gemak is een reservering van een kinderfeestje met minder dan 8 kinderen direct na het verzenden van een correct*ingevuld aanvraagformulier bij ons akkoord bevonden en staat uw feestje in onze online agenda gereserveerd.

Indien u meer dan 8 kinderen of veel extra begeleiders hebt ingevuld bellen wij u persoonlijk even op om uw reservering definitief te reserveren: 

Uw online reservering is niet bedoeld voor een ( Last Minute ) reservering korter dan 2 dagen van te voren, u kunt in dit geval eenvoudig contact opnemen met het Indoor Speelparadijs op 070-3883270 of op onze GSM op 0640 126 716 ( bellen of Whats App ) zodat wij u kunnen bevestigen of er nog voldoende plaats beschikbaar is.

De totaalprijs van het door u gekozen arrangement staat niet in uw e-mail bevestiging omdat u de vrijheid heeft, de keuze van het samengestelde pakket bij aankomst nog naar eigen keuze aan te passen.

 

Peuterfeestje

Voor peuterfeestjes( 0 tot 4 jaar oud ) of peuters die tevens uitgenodigd zijn op een kinderfeestje zijn de kosten € 8,00 per peuter.

Peuters krijgen dan van ons voldoende frietjes,en onbeperkt limonade en een waterijsje bij vertrek.

Voor slechts een enkele baby die te gast is op een kinderfeestje berekenen we u vanzelfsprekend geen kosten.

Wil u graag met een groep baby's een babyfeestje vieren, bel ons dan op de reserveringslijn 0640 126 716 dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Op de donderdag en vrijdag ochtend kunt u tijdens de peuterochtend voor een aardige prijs uw babyfeestje vieren.

 

Extra informatie:

In uw automatische antwoord e-mail na online reserveren staat er dat de boeking van uw gereserveerde feestje geaccepteerd is, maar voor grotere feestjes bellen wij u altijd eerst even op voordat wij deze in de agenda inplannen.

De meeste Indoor Speelparadijzen laten u als er minder personen op uw feestje zijn langskomen alsnog de kosten van uw aanbetaling of reservering betalen, maar dit vinden we niet prettig aangezien er altijd zieke kinderen kunnen zijn of kinderen die last minute niet kunnen langskomen. 

Voor feestjes die u speciaal voor ouderen wil organiseren zoals bijvoorbeeld familiefeestjes kunt  bij ons een offerte aanvragen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0640 126 716 wij doen u dan een passende aanbieding.

In het speelparadijs is het niet toegestaan om eigen etenswaren en drinken mee te nemen.

U mag wel voor het bij ons gereserveerde kinderfeestje een eigen taart of gebak meenemen.

Wij verkopen in het speelparadijs geen taarten of gebak, wij zorgen gratis voor het taartservies / bordjes en het bestek.

Uw kinderen kunnen bij ons als extra mogelijkheid cakejes (muffins) krijgen om samen leuk te versieren en dan op te eten voor slechts € 2,00 per kind, dit kan u eventueel de kosten van een taart besparen.

Het is niet nodig om uw eigen bordjes en vorkjes mee te nemen, tenzij u een eigen favoriete thema wil meenemen, bijvoorbeeld iets van een kinderfilm of Disney figuren.

 

VEILIGHEID.

Neemt u a.u.b. goed kennis van alle veiligheidsinstructies, en de aanwijzing en waarschuwingsborden.

Kinderen letten tijdens hun spel niet altijd op de juiste regels, en u kan door ze instructies te geven beschermen voor een pijnlijke ervaring.

 

OPEN VUUR.

Het aansteken en het laten branden van de kleine kaarsjes op uw verjaardagstaart is geen enkel probleem, echter dat geldt niet voor ijsfontein staafjes dat is een siervlam in sprayvorm die net als bij vuurwerk veel licht, warmte en rook afgeven.

Alleen wanneer uw feesttafel op een plek ruim bij de plafond rookmelder uit de buurt is geplaatst kan u een ijsfontein aansteken, meld u het a.u.b. eerst even bij ons voordat u dit doet, wij weten waar alle plafond rookmelders zijn geplaatst.

IJsfontein is eigenlijk gemaakt voor ( outdoor ) buitengebruik. 

Ons brandalarm zal bij een ijsfontein die te dichtbij de melder is, vrij snel op de rook en hitte reageren en dan zal ons alarm met volle sirenes afgaan en onnodig overlast veroorzaken bij uw feestje en alle overige bezoekers.

 

 

Jassen, tassen, schoenen en overige bezittingen.

Jassen en schoenen kunt u in de garderoberuimte achterlaten, wij wijzen u er op dat dit wel op uw eigen risico is en raden u aan om tassen niet in de gang op te hangen.

Tevens zijn er 42 professionele locker kastjes van Pin-lock waarin u tegen betaling van 1 euro al uw kostbare spullen veilig op kunt bergen.

Het Speelparadijs is niet aansprakelijk voor misplaatste of zoekgeraakte kleding, tassen etc.

 

De betaling

U dient bij binnenkomst of als het aantal personen bekend is de kosten voor het feestje te voldoen, wij verstrekken u bij extreme drukte 1 polsbandje per kind en 1 polsbandje per begeleider.

De polsbandjes moet u al voor u het speelparadijs betreed bij de kinderen en begeleiders omdoen.

Indien uw partijtje het polsbandje zichtbaar draagt,heeft u recht op de door u betaalde diensten.

Op rustige dagen werken wij met leuke kinderstempels.

 

In geval van nood

U dient mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u te allen tijde kunnen bereiken.

 

De begeleiders

Wij hebben correct opgeleid personeel voor de juiste service van uw kinderfeestje.

Let op, zij zijn geen begeleiders! U dient ook in de buurt van de kinderen te blijven en deze veilig te begeleiden.

Voor begeleiders van een kinderparty die met de kinderen mee eten en een consumptiemunt krijgen en ook nog onbeperkt limonadesiroop mogen drinken rekenen wij een promotieprijs van slechts € 5,00 p.p.

Wanneer u met een grote groep begeleiders langs wil komen, kan in een drukke periode voorkomen dat wij u bellen om het aantal met u te overleggen.

Wij proberen in verband met de vele aanvragen zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een kinderfeestje, en meestal lukt het inplannen van meerdere begeleiders vrij eenvoudig omdat de kinderen alleen komen zitten tijdens het frietjes eten en het serveren van de taart.

 

Piñata en confetti

Het gebruik van confetti in onze ruimte(s) of losse confetti in een Piñata’s is helaas niet toegestaan.

Het stuk slaan van Piñata’s en het overleggen hoe dit word opgeruimd mag alleen in samenspraak met de leidinggevende van het Speelparadijs.

De beste vulling voor een Piñata is met los snoepgoed en kleine presentjes, dit word door de kinderen altijd opgeraapt.

 

Hygiëneregels

Wij zijn er voor u om het Speelparadijs zo schoon mogelijk te houden.

Wanneer een kind dat bij uw Kinderpartijtje hoort per ongeluk over mocht geven, dan verwachten wij dat u dit zelf bij ons personeel meld, wij regelen dan de benodigde schoonmaakmiddelen en mankracht om het Speelparadijs zo snel mogelijk weer op orde te hebben.

Bij een bloedneus of soortgelijke kleine verwondingen gelden dezelfde regels.

In het geval van een verwonding van serieuze aard, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met ons personeel.

Vervolgens assisteren wij u en het gewond geraakte kind zo goed mogelijk en verlenen wij indien wij dit kunnen en/of mogen eerste hulp bij ongelukken. ( E.H.B.O.)

 

Uitbreiding met snoepzakje

Bij vertrek kunnen wij uw kinderparty eventueel uitbreiden met een snoepzakje voor de kinderen om mee te nemen naar huis, i.v.m. de veiligheid van uw kinderen verstrekken wij geen snoep tijdens het spelen.

De kosten hiervoor bedragen € 1,50 per kind.

 

Einde feest / Regels voor het ophalen van de kinderen

U kunt uw kinderparty tot maximaal 16:30 uur laten duren, zodat het eten van frietjes,snacks of uw verjaardagstaart dient voor 16.30 is afgerond.

 

Maatregel tegen Kindermisbruik

Wij hebben op vele manieren bedacht wat het beste is voor de veiligheid van uw kinderen, hieronder staan slechts enkele voorbeelden.

Voor de hele kleintjes zijn er in het speeldorp vlakbij de thema-kamers aparte kindertoiletjes met klapdeurtjes die ook niet op slot kunnen, zo bent u er zeker van dat uw kind niet achter gesloten deuren terecht komt, waardoor u niet weet wat er zich afspeelt.

In de grote gang zijn de toiletten voor de volwassenen, en voor de iets grotere kinderen die meestal spraakzaam genoeg zijn om voor zichzelf op te komen.

Er is camerabewaking over de gehele speelvloer en de route van het mini-car circuit. 

Zichtbaar op diverse LCD schermen ( Met uitzondering van de binnenzijde van het grote speeltoestel )

In verband met de veiligheid van uw kinderen is het niet toegestaan voor volwassenen om alleen ( zonder kinderen ) binnen te treden en indien degene die een kind komt ophalen niet goed op de hoogte is van gedetailleerde informatie van het feestje waar hij of zij voor langskomt verlenen wij geen toegang.

Tevens dient degene die het feestje geeft mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en voor de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u kunnen bellen wanneer zij eventueel eerder of later arriveren.  

Met vriendelijke groeten,

TEAM ZUIDERPARADIJS

 

070-3883270 ( tijdens openingstijden )

GSM: 0640 126 716 Reserveringen en informatie

GSM Whats App 0640 126 716

 

REKENING INFO VOOR AANBETALEN:

Rekening nummer: INL 80 INGB 0006 527 650

Naam: Indoor Speelparadijs Zuiderpark B.V.