Regels en voorwaarden bij kinderfeestjes

 

Beschikbare dagen en tijden

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag; bij een aantal van minimaal 5 kinderen waarvoor word betaald.

 

( Alle kinderfeestjes zijn voor de kinderen, begeleiders en peuters zonder extra verborgen kosten dus, inclusief entree )

Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zondag ( zie openingstijden) en eventueel ook tijdens de schoolvakanties indien het aantal begeleiders niet te groot is.

LET OP !!

Tijdens schoolvakanties zijn kinderfeestjes met grote groepen volwassenen of veel extra begeleiders helaas niet mogelijk. 

 

Ook al kunt u met online reserveren pas vanaf 12.00 uur de aankomsttijd invullen, op dagen dat we om 10.00 uur openen kunt u natuurlijk om 10.00 uur naar binnen om uw feestje te vieren.

Voor uw gemak is een reservering van een kinderfeestje direct na het verzenden van een  correct*   ingevuld aanvraagformulier definitief.

 

*Met correct bedoelen we het juiste aantal begeleiders als in de regels en voorwaarden bij een kinderfeestje die u op onze website kunt nalezen.

 

Maximaal 1 begeleider per 4 kinderen

De gratis consumptie die u op onze kosten ontvangt, is alleen geldig bij het juiste aantal begeleiders per feestje, het aantal volwassenen die extra zijn uitgenodigd of onverwacht langskomen ontvangen wel frietjes maar geen consumptiemunt of bon.

 

Bij grotere aantallen begeleiders op 1 feestje,  is uw reservering pas echt definitief als wij u persoonlijk telefonisch bevestigen dat wij plaats hebben voor uw feestje met extra begeleiders.

Het online reserveren is niet geschikt voor ( Last Minute ) reserveringen korter dan 2 dagen van te voren,

U moet in dit geval eerst zelf bellen naar het Indoor Speelparadijs op 070-3883270 zodat wij u kunnen bevestigen of er nog voldoende plaats voor u  is.

 

Tijdens schoolvakanties zijn wij op alle dagen vanaf 10:00 uur geopend.

U kunt bij ons tijdens schoolvakanties ( Regio Holland-Midden ) ook op de maandag en dinsdag kinderfeestjes reserveren.

 

Beste Ouders,

Kinderfeestjes kunnen al vanaf 10.00 uur beginnen en op woensdag vanaf 12.00 uur.

Houdt u a.u.b. rekening met onze sluitingstijden voor het op tijd laten ophalen van de kinderen en voor het uitserveren en nuttigen van uw verjaardagstaart.

Het restaurantgedeelte waar de feestjes worden gevierd en waar wij uw verjaardagstaart serveren sluit namelijk om 16.30 uur.

U kunt vanzelfsprekend het laatste half uur nog in het overige zitgedeelte van het speelparadijs plaatsnemen, echter niet meer met taart, chips snacks etc.

Het speelparadijs is geopend tot 17:00 uur, dus laat u de kinderen voor de zekerheid tot uiterlijk 16.55 uur van uw feestje ophalen.

 

Voor peuterfeestjes( 0 tot 4 jaar oud ) of peuters die tevens uitgenodigd zijn op een kinderfeestje zijn de kosten 7,50 euro per peuter.

Peuters krijgen dan van ons voldoende frietjes,en limonade en een waterijsje bij vertrek

Peuters tot 1 jaar waarvoor wij speciaal een zitplaats reserveren aan een feesttafel vallen niet onder de gratis toegangsregeling.

 

ING bankrekening voor eventuele aanbetalingen van kinderfeestjes

Indoor speelparadijs Zuiderpark B.V.

NL 80 INGB 000 65 27 650

 

Jassen, tassen, schoenen en overige bezittingen.

Jassen en schoenen kunt u in de garderoberuimte achterlaten, wij wijzen u er op dat dit wel op uw eigen risico is en raden u aan om tassen niet in de gang op te hangen.

Tevens zijn er 42 professionele locker kastjes van Pin-lock waarin u tegen betaling van 1 euro al uw kostbare spullen veilig op kunt bergen.

Het Speelparadijs is niet aansprakelijk voor misplaatste of zoekgeraakte kleding, tassen etc.

 

Peuterfeestje

Voor feestjes met slechts peuters hebben wij een beperkt aantal tafels en stoelen beschikbaar, na het maken van uw reservering berichten wij u zo snel mogelijk of het peuterfeestje op de door u aangevraagde datum en tijd kan plaatsvinden.

Wij vragen u om tijdig via onze website te reserveren en om de tijden voor ontvangst, eten en eventueel cake versieren van te voren duidelijk vast te leggen.

 

VEILIGHEID.

Neemt u a.u.b. goed kennis van alle veiligheidsinstructies, en de aanwijzing en waarschuwingsborden.

Kinderen letten tijdens hun spel niet altijd op de juiste regels, en u kan door ze instructies te geven beschermen voor een pijnlijke ervaring.

 

Geen eigen meegebrachte etenswaren en drinken geoorloofd.

In het speelparadijs is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen, ook niet voor de kinderen!

Wij maken wel een speciale uitzondering wanneer u zelf een eigen taart wilt meenemen.

Neemt u zelf geen bordjes en vorkjes mee a.u.b. want die verzorgen wij voor u.

 

De betaling

U dient bij binnenkomst de kosten voor het feestje vooraf te voldoen, wij verstrekken u bij extreme drukte 1 polsbandje per kind en 1 polsbandje per begeleider.

De polsbandjes moet u al voor u het speelparadijs betreed bij de kinderen en begeleiders omdoen.

Indien uw partijtje het polsbandje zichtbaar draagt,heeft u recht op de door u betaalde diensten.

Op rustige dagen werken wij met leuke kinderstempels.

 

In geval van nood

U dient mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u te allen tijde kunnen bereiken.

 

De begeleiders

Wij hebben correct opgeleid personeel voor de juiste service van uw kinderfeestje.

Let op, zij zijn geen begeleiders! U dient ook in de buurt van de kinderen te blijven en en deze veilig te begeleiden

Voor begeleiders van een kinderparty die met de kinderen mee eten rekenen wij een promotieprijs van € 4,50 p.p.

Zo kunt u  lekker en gezellig een hapje met de kinderen mee-eten!

Bij een kinderfeest kunt u helaas niet voor een toegangsprijs van slechts  € 1,50 aan een speciaal voor uw feestje gereserveerde feesttafel plaatsnemen.

Deze € 1,50 toegangskaartjes zijn alléén bestemd voor de losse verkoop, en hiermee kunt u op onze overige (niet gereserveerde zitplaatsen) plaatsnemen.

Wij kunnen in verband met de vele aanvragen per 4 kinderen maximaal 1 begeleider van een gereserveerde zitplaats voorzien.

U kunt uiteraard met meerdere begeleiders langskomen, maar houdt er dan s.v.p. rekening mee dat wij voor die extra personen (soms) geen speciale zitplaats kunnen reserveren !!

Tevens kunnen de extra volwassen bezoekers geen gebruik maken van de gratis consumptie promotieaktie !!

 

Piñata en confetti

Het gebruik van confetti is helaas niet toegestaan. Het stuk slaan van Piñata’s en het overleggen hoe dit word opgeruimd mag alleen in samenspraak met de leidinggevende van het Speelparadijs.

 

Hygiëneregels

Wij zijn er voor u om het Speelparadijs zo schoon mogelijk te houden.

Wanneer een kind dat bij uw Kinderpartijtje hoort per ongeluk over mocht geven, dan verwachten wij dat u dit zelf bij ons personeel meld, wij regelen dan de benodigde schoonmaakmiddelen om het Speelparadijs zo snel mogelijk weer op orde te hebben.

Bij een bloedneus of soortgelijke kleine verwondingen gelden dezelfde regels.

In het geval van een verwonding van serieuze aard, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met ons personeel.

Vervolgens assisteren wij u en het gewond geraakte kind zo goed mogelijk en verlenen wij indien wij dit kunnen en/of mogen eerste hulp bij ongelukken. ( E.H.B.O.)

 

Uitbreiding met snoepzakje

Bij vertrek kunnen wij uw kinderparty eventueel uitbreiden met een snoepzakje voor de kinderen om mee te nemen naar huis, i.v.m. de veiligheid van uw kinderen verstrekken wij geen snoep tijdens het spelen. De kosten hiervoor bedragen € 1,50 per kind.

 

Einde feest / Regels voor het ophalen van de kinderen

U kunt uw kinderparty tot maximaal 16:55 uur laten duren, echter het eten van frietjes,snacks of uw verjaardagstaart dient voor 16.30 te zijn afgerond.

LET OP! Wilt u dat de kinderen door de ouders zelf worden opgehaald?

Dat is mogelijk maar dan dient u de kinderen zelf naar de uitgang van het speelparadijs te brengen aan het einde van het feestje.

De ouders die kinderen alleen op komen halen moeten goed op de hoogte zijn van gedetailleerde informatie van het feestje.

 

Maatregel tegen Kindermisbruik

Wij hebben op vele manieren bedacht wat het beste is voor de veiligheid van uw kinderen, hieronder staan slechts enkele voorbeelden.

Voor de hele kleintjes zijn er in het speeldorp vlakbij de thema-kamers aparte kindertoiletjes met klapdeurtjes die ook niet op slot kunnen, zo bent u er zeker van dat uw kind niet achter gesloten deuren terecht komt, waardoor u niet weet wat er zich afspeelt.

 In de grote gang zijn de toiletten voor de volwassenen, en voor de iets grotere kinderen die meestal spraakzaam genoeg zijn om voor zichzelf op te komen.

Er is camerabewaking over de gehele speelvloer en de route van het mini-car circuit. 

Zichtbaar op diverse LCD schermen ( Met uitzondering van de binnenzijde van het grote speeltoestel )

In verband met de veiligheid van uw kinderen is het niet toegestaan voor volwassenen om alleen ( zonder kinderen ) binnen te treden en indien degene die een kind komt ophalen niet goed op de hoogte is van gedetailleerde informatie van het feestje waar hij of zij voor langskomt verlenen wij geen toegang.

Tevens dient degene die het feestje geeft mobiel bereikbaar te zijn voor de receptioniste van het speelparadijs en voor de ouders van de door u uitgenodigde kinderen zodat zij u kunnen bellen wanneer zij eventueel eerder of later arriveren.

 

Met vriendelijke groeten,

TEAM ZUIDERPARADIJS