Beste bezoekers,
 
Er zijn al een geruime tijd geen onhandige openingstijden en dagdeel entreebewijzen meer, en de online betalingen voor een entreebewijs zijn ook helemaal niet meer nodig.
 
U kunt weer gewoon zoals u het van ons gewend was gewoon naar binnen komen lopen en uw dagticket aan de entree kassa kopen.
Uw kaartje is de gehele dag geldig !!
 
We zien u graag weer bij het indoor speelparadijs Zuiderpark.
GROETEN TEAM ZUIDERPARADIJS.
 

 

 

 

 

Wij volgen altijd de meest recente richtlijnen van het R.I.V.M. en die van onze Regering.

Coronaregels voor recreatie en dagjes uit.

 

Er zijn sinds 25 februari 2022 geen extra coronaregels meer voor recreatie en dagjes uit. 

U heeft bij ons geen toegangscode nodig want we blijven onder de toegestane bezoekers aantallen                                                  

Houd u aan de basisadviezen. 1,5 meter afstand houden is niet verplicht, maar nog steeds een veilige afstand.              

 

Zorgt u er a.u.b. voor dat uw gezelschap niet uit teveel volwassenen bestaat, of dat u samen afspreekt met meerdere volwassenen.

 

Vanzelfsprekend verwachten we van iedereen dat u ons niet bezoekt indien u bij uzelf of uw kinderen gezondheidsklachten opmerkt .

 

Let u er a.u.b. op dat uw eigen gezelschap niet uit teveel volwassenen bestaat, of dat u samen afspreekt met meerdere volwassenen.

Er mogen geen groepen volwassen bezoekers samenkomen of plaatsnemen aan 1 tafel.  

Let u er a.u.b. op dat uw gezelschap niet uit teveel volwassenen bestaat.

 

Het beste kan u ons eerst bellen want als het evenement in de voorverkoop geheel is uitverkocht dan is er ook geen extra ruimte voor de verkoop van losse entreebewijzen.

 

GROETEN TEAM ZUIDERPARADIJS 

 

 

 

 

 

 

 OPENINGSTIJDEN 2023

 

OPENINGSTIJDEN 2023

 

 

 

Maandag 

GESLOTEN

 

Dinsdag 

GESLOTEN

 

Woensdag

Open van 12.00 uur tot 17.00 uur 

Entreekaarten gehele middag geldig !!   

All afternoon tickets !!

 

Donderdag 

GESLOTEN

 

Vrijdag

Open van 10.00 uur tot 13.00 uur / Peuterochtend 0 tot 4 jaar

Van 13.00 tot 17.00 uur / Alle leeftijden

 

 

Zaterdag 

Open van 10.00 uur tot 17.00 uur 

Entreekaarten gehele dag geldig !!   

All day tickets !!

 

Zondag

Open van 10.00 uur tot 17.00 uur 

Entreekaarten gehele dag geldig !!   

 

All day tickets !!

 

 

 

 

KINDERFEESTJES RESERVEREN VIA DEZE WEBSITE STAAT EVEN UIT !!

BELT U ONS A.U.B. TIJDENS OPENINGSTIJDEN OP 070-3883270 

 

 

 

 

 

 

 

·       In de tijd dat we gesloten waren hebben we zoveel mogelijk gewerkt in en om het speelparadijs.

 

In In de centrale hal is voor uw en onze veiligheid vanaf heden ook camerabewaking aanwezig.

 

De De gehele centrale hal, de trappen en de lift zijn netjes opnieuw in de verf gezet.

 

     In het speelparadijs zijn diverse muren en deuren in leuke kleuren geverfd en hebben we nieuwe oversteek stoplichten, leuke plafondlampen, moderne wandverlichting met telefoon oplaadpunten, een mooiere bar, etc. etc.

 

     Er is ook nog een nieuwe ballenbak ballen opruim machine en een formule 1 springkussen speciaal voor ons gemaakt.Wat de corona maatregels betreft zijn we up to date met onze techniek en aanpassingen:

Onze luchtbehandeling is van het allerbeste soort namelijk 100% aanvoer van verse buitenlucht en 100% afvoer van de binnenlucht van het speelparadijs.

Er zijn nieuwe stoffilters geplaatst en tevens is de gehele installatie voor zowel het verwarmen als voor het koelen van het speelparadijs goedgekeurd en voorzien van een officieel STEK-certificaat en SCIOS certificaat.

Bij de entree kassa en bij de bar en de keuken uitgifte zijn er diverse plexiglas afscheidingen tussen de bezoekers en medewerkers geplaatst.

Wat hygiënemaatregelen betreft zijn we normaal gesproken al erg scherp,maar nu verrichten we extra veel werk om alles schoon en veilig te houden.

We zijn bang dat we tot er meer bekend is de ballenbak verboden terrein moeten maken voor volwassenen.

We reinigen voor u en de kinderen al het losse speelgoed dagelijks met een professionele hogedruk stoomreiniger en word het nog extra behandeld met een desinfecterende alcohol spray.

Het speeltoestel en speelautomaten met touch screens en de minicars etc worden na gebruik ook met hogedruk stoom en/of spray gereinigd.

Indien er alsnog verdere aanpassingen nodig zijn dan maken we dit in orde om iedereen veilig en gezond te kunnen houden.

Vriendelijke groeten,

TEAM ZUIDERPARADIJS

 

 

EEN OVERZICHT VAN DE ATTRACTIES

Het leukste Speelparadijs in Den Haag en omgeving met minicars en motoren circuit, diverse free play speelautomaten en de meest voordelige pretpark belevenis

Wij hebben als extra attractie een groot en origineel (Slow motion ) indoor minicars circuit en verkeersplein speciaal voor kinderen, peuters, kleuters en ouders.

De meest voordelige entreeprijzen en kinderfeestjes in de regio Den Haag.

Wij hebben voor de kinderfeestjes speciale thema kamers een mooie verbouwde restaurant ruimte voor de feesten en partijen.

Er is een nieuwe epoxy vloer aangelegd, het plafond en alle sierwanden en feest en discoverlichting zijn vernieuwd, er is een nieuwe koffiebar geplaatst en de overige vloeren van het speelparadijs zijn ook vernieuwd in leuke verschillende vrolijke kleuren.

Er zijn nieuwe stoelen in zwart/wit racebaan thema geplaatst in het gehele speelparadijs, en binnenkort worden alle tafelbladen speciaal bestickerd met onze eigen ontwerpen.

Er is nu ook een nieuw Formule 1 springkussen met ons eigen logo en zelf gekozen kleuren.

Wilt u graag iets bijzonders doen,dan kunt u zelfs trouwen in het Speelparadijs.

Wij zijn een officiële trouwlocatie

De ambtenaar van de Gemeente Den Haag komt naar ons toe om u huwelijk officieel te maken.

 

Gratis ruime Parkeergelegenheid !! Airconditioning

 

Het Indoor Speelparadijs Zuiderpark is landelijk bekend om ons overzichtelijk en ruim opgezette indoor ( Slow motion  ) racebaan look a like circuit dat speciaal ontworpen is voor kinderen, peuters, kleuters en de ouders.

Op ons racecircuit kunt u samen met de kinderen op diverse soorten stoere Mini-Cars en motoren met echte racegeluiden rondrijden.

Ook zijn we uniek omdat we bijna 100% FREE PLAY zijn want al onze speelautomaten m.u.v. de minicars staan op GRATIS ingesteld.

In de GameRoom zijn diverse game kasten geplaatst. U heeft keuze uit meer dan 2000 gratis videogames !!

U en uw kinderen mogen de gehele dag Free"Play" op alle videogames en speelautomaten spelen zonder dat u alsnog extra geld kwijt bent.

Het circuit is rondom de gehele omheining van de speelconstructie aangelegd en daardoor zijn de afstanden in het indoor verkeersplein zo groot dat de kinderen het bijna ervaren alsof ze met een echte auto of motor mogen rijden.

Vanzelfsprekend maken de veilig en milieuvriendelijke op Gel accu werkende Mini-Cars levensechte geluiden bij het rondrijden en bij het afremmen. 

Om het circuit hangen diverse beveiligingscamera’s waarmee de ouders over de gehele route de kinderen live op meerdere grote lcd schermen kunnen volgen.

Ouders kunnen gezellig samen met de kleintjes veilig op onze motoren rijden en de ouders passen zelfs met de kleintjes in onze Mini-Taxi's.

Samen met uw kleine heeft u bij ons een geweldig leuke foto of video gelegenheid die u echt niet mag missen.

U kan bij de toezichthouders van het circuit om een stoere kinder race overall vragen zodat u extra leuke foto's kunt maken van uw kleine coureur..

We hebben erg leuke Zuiderparadijs minicar rijbewijzen met een coole foto erbij voor jongens en voor meisjes die de kinderen graag showen en bij zich dragen

Het wagenpark bestaat uit 2 taxis, een politiemotor en een showmotor met glitterlak, een formule 1 wagen, een sportwagen voor kinderen met lange benen, een mini-Car met mercedes look  en een BMW look mini-Car

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Indoor Speelparadijs vindt u op een schitterende locatie in een prachtig stadspark, waar de bijzondere gastvrijheid en gezellige activiteiten garant staan voor een unieke ervaring en diverse geweldige fotomomenten met u en uw kinderen.

We bevinden ons op de eerste etage van het complex waar onder hetzelfde dak een Attractiecentrum, de Basic-Fit sportschool, het chinees restaurant De Gouden Wok en het administratiekantoor Pro Finance gevestigd zijn.

Het grote complex is voor de meesten bekend als Bowlingworld, maar dat bedrijf is al sinds vele jaren niet meer actief.

Aan de rechterzijde van het complex vindt u onder hetzelfde dak het bekende zwembad Zuiderpark en aan de linkerzijde het grote politiebureau Bureau Zuiderpark.

De nooduitgang van het speelparadijs komt zelfs uit op de binnenplaats van het politiebureau zuiderpark, hoe veilig is dat ?

Op de grote parkeerplaats is er GRATIS parkeerruimte voor meer dan 650 voertuigen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We bieden spectaculaire kinderfeestarrangementen die tevens de meest voordelige in de regio den haag zijn, er zijn regelmatig extra kortingsacties zoals de jarige gratis, of mooie cadeau upgrades met bekende speelgoedmerken die we aan uw kind geven.

Het Indoor Speelparadijs Zuiderpark is uitstekend geschikt voor het vieren van verjaardagsfeesten voor uw kinderen.

U krijgt voor de allerbeste prijs in de regio Den Haag een ruim arrangement aangeboden, en daar zijn we trots op. 

Wij organiseren diverse soorten feestjes tot een volume van wel 350 personen.

Er zijn 3 vaste kinderfeest arrangementen, de basis, luxe en het peuterfeestje, maar wij houden zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en uw budget en passen uw arrangement zo nodig aan waar het voor ons mogelijk is.

Zelfs als uw groep groter is dan wij kunnen plaatsen, dan kunt u tevens in het ruime attractiecentrum terecht voor uw feest of partij.

Onze verjaardagsfeestjes zijn supergezellig en feestelijk, en het arrangement is ruim gevuld met voortdurend nieuwe leuke verrassingen en prachtige  cadeau's

Daardoor zien we regelmatig dezelfde peutertjes en kinderen of hun vriendjes bij ons terugkeren om nogmaals een verjaardag te komen vieren.

De mogelijkheden voor de organisatie van uw feestje of evenement zijn bijna onbeperkt, alle culturen en geloofsovertuigingen zijn bij ons welkom om geheel op hun eigen manier het feest te laten plaatsvinden.

Zo brengen de Zuid-Amerikaanse feestgangers graag een Piñata mee naar een kinderfeestje en hebben onze klanten die moslim zijn of klanten die bijvoorbeeld het  hindoe geloof volgen vaak specifieke wensen met bepaalde etenswaren.

Het is geweldig om zelf van dichtbij te mogen zien en mee te maken dat de kinderen in het speelparadijs zich werkelijk niets aan trekken van politiek, sport,en de nationaliteit of afkomst van een ander kind of volwassenen.

Ze hebben het veel te druk met samen lol maken.

Wanneer u professioneel entertainment, bijvoorbeeld clowns goochelaars, zangers, ballonnenshow, suiker-spinmachine etc. wil inhuren, dan kunnen wij voor u bemiddelen, aangezien wij veel ervaring hebben met diverse betrouwbare entertainers.

 

Het allergrootste kids indoor ( slow motion) racebaan look a like circuit* van Nederland, met Mini-Cars en motoren die echte racegeluiden maken en werken op een milieuvriendelijke Gel accu. 

( * Stoere naam voor indoor verkeersplein, uw kinderen leren spelenderwijs met het verkeer omgaan, er is zelfs een werkend stoplicht, waar de kinderen leerzaam mee omgaan. )

Er zijn glijbanen, klimrekken, trampolines, funshooters,,een klimtoren, reuze Lego blokken,een game room.

En nog veel meer…….

Geen extra kosten:   Ruime ( gratis ) Free play gameroom en speelautomaten.

Bij ons staan alle 15 stuks video speelautomaten en de grote Air Hockey machines ingesteld op ( Gratis spelen )

Voor peuters en kleuters

Een eigen speelruimte met speelhuisjes, trampoline en een ruim assortiment los (zacht) speelgoed.

Mini Photoplay huisje / leerzame spellen.

Mini Playstation games / leerzaam en voor de fun spellen.

Mini touch screen games / leerzame spellen en een vorm van i-pad tablet training.

Diverse houten behendigheidsspellen / voor een goede ontwikkeling en motoriek.

Diverse lachspiegels in het thema sneeuwwitje en de dwergen. / lachspiertraining

Extra voorzieningen voor peuters en kleuters.

4 speciale op maat gemaakte mini peuter en kleuter toiletten in de vorm van een clown en mini sanitair in een bijzonder dieren thema.

KIDS

Speeltoestellen, Peuterhoek 0 tot 4 jaar, Ballenbak, Reuzenlego, Trampolines, Glijbanen, Power Tower, Touwbrug, Fun Shooters, Buizentunnels, Springkussens, Videospellen, Assortiment speelgoed, Kiddie-Rides, Minicars en Motoren,etc.

TIENERS  

Speeltoestellen, Air hockeys, Flipperkasten, Playstations, Tafelvoetbal, I-Flip, Multimedia, etc.

OUDERS OF BEGELEIDERS

Gratis WIFI, Leestafel, Computerhoek en 4 werkplekken met LAN kabel ( laptop aansluiting )

Diverse photoplayers en classic arcade videogame met 65 spellen,

 COMFORT

Bar en restaurant, Verjaardagsruimtes, Zonnebank, Rookruimte  Kinderkapsalon  (op afspraak ), Pin-Lock Kluisjes, Airconditioning en Luchtbehandeling, Kinderstoelen, Magnetron, Baby verschoonruimte, Peutertoiletjes,  Lift en Invalidentoilet, Camerabewaking, Toezichthouders en leiding aanwezig, , E.H.B.O. en AED Pin automaat,etc.

Extra voorzieningen voor ouders van peuters en kleuters.

Een magnetron voor het opwarmen van uw babyvoeding.

Voor ouders en begeleiders.

Rookruimte met uitzicht op de kinderen.

LCD schermen met zicht op de kinderen via beveiligingscamera,s

Leesmappen met de laatste glossy magazines. 

Comfortabele zachte stoelen en zitbanken.

Gratis Wi-Fi netwerk voor tablet, smartphone of laptop.

Internet ruimte met Computers en zelfs werkplekken.

Photoplay videokasten

Classic Arcade Games, Donkey Kong, Pacman etc.

Mogelijkheid om te zonnebanken. ( Speciale lage tarieven)

THEMADAGEN EN ENTERTAINMENT

Sinterklaas, Kerst, Paasfeest, Halloween, Kinderdisco, Mini Playbackshow, Airbrush tattoos, Ballonnen vouwen,  Knutselen, Sportdag, Verkleedpartijtjes, Fotoshoot, Kleurwedstrijden, Loterij,  Kooklessen, Marktkramen

MASCOTTE ( Piraat )

Een aantal optredens per dag op woensdag, zaterdag en zondag.

Geweldig fotomoment met de kleintjes en iets wat ze niet snel zullen vergeten.

 

WE ORGANISEREN VOOR U DE MEEST VOORDELIGE KINDERFEESTJES IN ONZE REGIO.

U MAG BIJ UW FEESTJE  ZELFS UW EIGEN TAART OF GEBAK MEENEMEN.

Wij verkopen in het speelparadijs geen taarten of gebak, wij zorgen gratis voor uw taartservies / bordjes en het bestek.

Uw kinderen kunnen bij ons als extra mogelijkheid cakejes (muffins) krijgen om samen leuk te versieren en dan op te eten voor slechts 2,00 euro per kind, dit kan u eventueel de kosten van een taart besparen.

HEEFT U BIJ EEN SPEELPARADIJS EEN VOORDELIGER KINDERFEEST OF EEN UITGEBREIDER ARRANGEMENT GEZIEN, MET NET ZOVEEL LEUKE EXTRA'S ALS BIJ HET ZUIDERPARADIJS ??

DAT KAN VOLGENS ONS NIET !!

BEL ONS A.U.B. OP 070 388 32 70 VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK EN EEN MOGELIJK DOOR ONS AANGEPASTE PRIJSOPGAVE WAAR U TEVREDEN MEE KUNT ZIJN.