NIEUWS UPDATE !!


Het indoor speelparadijs is gesloten tot 6 april 2020.
Dit is heel noodzakelijk en we doen er graag alles aan om mee te werken het verschrikkelijke virus af te gaan remmen.

 

We hopen met elkaar dat dit virus niet lang stand zal houden en dat zoveel mogelijk mensen gezond zullen blijven .
En wij wensen de mensen die het virus hebben opgelopen een zeer voorspoedig herstel.

 

We verwachten u allen weer zo snel te mogelijk te verwelkomen in hopelijk veel betere tijden.

 

Vriendelijke groeten.

Team Zuiderparadijs

 

 

EEN OVERZICHT VAN DE ATTRACTIES

Het leukste Speelparadijs van Den Haag en omgeving en het allergrootste kids indoor verkeersplein in Nederland !!

( Speciaal voor Kids, peuters en kleuters  )

De meest voordelige entreeprijzen en kinderfeestjes in de regio Den Haag.

Wij hebben voor de kinderfeestjes speciale thema kamers een mooie verbouwde restaurant ruimte voor de feesten en partijen.

Er is een nieuwe epoxy vloer aangelegd, het plafond en alle sierwanden en feest en discoverlichting zijn vernieuwd, er is een nieuwe koffiebar geplaatst en de overige vloeren van het speelparadijs zijn ook vernieuwd in leuke verschillende vrolijke kleuren.

Er zijn nieuwe stoelen in zwart/wit racebaan thema geplaatst in het gehele speelparadijs, en binnenkort worden alle tafelbladen speciaal bestickerd met onze eigen ontwerpen.

We zijn ook een nieuw racebaan springkussen aan het ontwerpen met ons eigen logo en zelf gekozen kleuren.

Wilt u graag iets bijzonders doen,dan kunt u zelfs trouwen in het Speelparadijs.

Wij zijn een officiële trouwlocatie

De ambtenaar van de Gemeente Den Haag komt naar ons toe om u huwelijk officieel te maken.

 

Gratis ruime Parkeergelegenheid !! Airconditioning

 

Het Indoor Speelparadijs Zuiderpark is landelijk bekend om het allergrootste indoor ( Slow motion  ) racebaan look a like circuit van Nederland wat speciaal ontworpen is voor kids peuters en kleuters.

Op ons racecircuit kunt u en uw kinderen op diverse soorten stoere Mini-Cars en motoren met echte racegeluiden rondrijden.

Ook zijn we uniek omdat we bijna 100% FREE PLAY zijn want al onze speelautomaten m.u.v. de minicars staan op GRATIS ingesteld.

In de GameRoom zijn diverse game kasten geplaatst. U heeft keuze uit meer dan 2000 gratis videogames !!

U en uw kinderen mogen de gehele dag Free"Play" op alle videogames en speelautomaten spelen zonder dat u alsnog extra geld kwijt bent.

Het circuit is rondom de gehele omheining van de speelconstructie aangelegd en daardoor zijn de afstanden in het indoor verkeersplein zo groot dat de kinderen het bijna ervaren alsof ze met een echte auto of motor mogen rijden.

Vanzelfsprekend maken de veilig en milieuvriendelijke op Gel accu werkende Mini-Cars levensechte geluiden bij het rondrijden en bij het afremmen. 

Om het circuit hangen diverse beveiligingscamera’s waarmee de ouders over de gehele route de kinderen live op meerdere grote lcd schermen kunnen volgen.

Ouders kunnen ook gezellig samen met de kleine veilig op onze motoren rijden en ouders passen zelfs met de kleine in onze 2 Mini-Taxi's.

Samen met uw kleine heeft u bij ons een geweldig leuke foto of video gelegenheid die u echt niet mag missen.

U kan bij de toezichthouders van het circuit om een stoere kinder race overall vragen zodat u extra leuke foto's kunt maken van uw kleine coureur..

We hebben erg leuke Zuiderparadijs minicar rijbewijzen met een coole foto erbij voor jongens en voor meisjes die de kinderen graag showen en bij zich dragen

Het wagenpark bestaat uit 2 taxis, een politiemotor en een showmotor met glitterlak, een formule 1 wagen, een sportwagen voor kinderen met lange benen, een mini-Car met mercedes look  en een BMW look mini-Car

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Indoor Speelparadijs vindt u op een schitterende locatie in een prachtig stadspark, waar de bijzondere gastvrijheid en gezellige activiteiten garant staan voor een unieke ervaring en diverse geweldige fotomomenten met u en uw kinderen.

We bevinden ons op de eerste etage van het complex waar onder hetzelfde dak een Attractiecentrum, de Basic-Fit sportschool, het chinees restaurant De Gouden Wok en het administratiekantoor Pro Finance gevestigd zijn.

Het grote complex is voor de meesten bekend als Bowlingworld, maar dat bedrijf is niet meer actief.

Aan de rechterzijde van het complex vindt u onder hetzelfde dak het bekende zwembad Zuiderpark en aan de linkerzijde het grote politiebureau Bureau Zuiderpark.

De nooduitgang van het speelparadijs komt zelfs uit op de binnenplaats van het politiebureau zuiderpark, hoe veilig is dat ?

Op de grote parkeerplaats is er GRATIS parkeerruimte voor meer dan 650 voertuigen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We bieden spectaculaire kinderfeestarrangementen die tevens de meest voordelige in de regio den haag zijn, er zijn regelmatig extra kortingsacties zoals de jarige gratis, of mooie cadeau upgrades met bekende speelgoedmerken die we aan uw kind geven.

Het Indoor Speelparadijs Zuiderpark is uitstekend geschikt voor het vieren van verjaardagsfeesten voor uw kinderen.

U krijgt voor de allerbeste prijs in de regio Den Haag een ruim arrangement aangeboden, en daar zijn we trots op. 

Wij organiseren diverse soorten feestjes tot een volume van wel 350 personen.

Er zijn 3 vaste kinderfeest arrangementen, de basis, luxe en het peuterfeestje, maar wij houden zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en uw budget en passen uw arrangement zo nodig aan waar het voor ons mogelijk is.

Zelfs als uw groep groter is dan wij kunnen plaatsen, dan kunt u tevens in het ruime attractiecentrum terecht voor uw feest of partij.

Onze verjaardagsfeestjes zijn supergezellig en feestelijk, en het arrangement is ruim gevuld met voortdurend nieuwe leuke verrassingen en prachtige  cadeau's

Daardoor zien we regelmatig dezelfde peutertjes en kinderen of hun vriendjes bij ons terugkeren om nogmaals een verjaardag te komen vieren.

De mogelijkheden voor de organisatie van uw feestje of evenement zijn bijna onbeperkt, alle culturen en geloofsovertuigingen zijn bij ons welkom om geheel op hun eigen manier het feest te laten plaatsvinden.

Zo brengen de Zuid-Amerikaanse feestgangers graag een Piñata mee naar een kinderfeestje en hebben onze klanten die moslim zijn of klanten die bijvoorbeeld het  hindoe geloof volgen vaak specifieke wensen met bepaalde etenswaren.

Het is geweldig om zelf van dichtbij te mogen zien en mee te maken dat de kinderen in het speelparadijs zich werkelijk niets aan trekken van politiek, sport,en de nationaliteit of afkomst van een ander kind of volwassenen.

Ze hebben het veel te druk met samen lol maken.

Wanneer u professioneel entertainment, bijvoorbeeld clowns goochelaars, zangers, ballonnenshow, suiker-spinmachine etc. wil inhuren, dan kunnen wij voor u bemiddelen, aangezien wij veel ervaring hebben met diverse betrouwbare entertainers.

 

Het allergrootste kids indoor ( slow motion) racebaan look a like circuit* van Nederland, met Mini-Cars en motoren die echte racegeluiden maken en werken op een milieuvriendelijke Gel accu. 

( * Stoere naam voor indoor verkeersplein, uw kinderen leren spelenderwijs met het verkeer omgaan, er is zelfs een werkend stoplicht, waar de kinderen leerzaam mee omgaan. )

Er zijn glijbanen, klimrekken, trampolines, funshooters,,een klimtoren, reuze Lego blokken,een game room.

En nog veel meer…….

Geen extra kosten:   Ruime ( gratis ) Free play gameroom en speelautomaten.

Bij ons staan alle 15 stuks video speelautomaten en de grote Air Hockey machines ingesteld op ( Gratis spelen )

Voor peuters en kleuters

Een eigen speelruimte met speelhuisjes, trampoline en een ruim assortiment los (zacht) speelgoed.

Mini Photoplay huisje / leerzame spellen.

Mini Playstation games / leerzaam en voor de fun spellen.

Mini touch screen games / leerzame spellen en een vorm van i-pad tablet training.

Diverse houten behendigheidsspellen / voor een goede ontwikkeling en motoriek.

Diverse lachspiegels in het thema sneeuwwitje en de dwergen. / lachspiertraining

Extra voorzieningen voor peuters en kleuters.

4 speciale op maat gemaakte mini peuter en kleuter toiletten in de vorm van een clown en mini sanitair in een bijzonder dieren thema.

KIDS

Speeltoestellen, Peuterhoek 0 tot 4 jaar, Ballenbak, Reuzenlego, Trampolines, Glijbanen, Power Tower, Touwbrug, Fun Shooters, Buizentunnels, Springkussens, Videospellen, Assortiment speelgoed, Kiddie-Rides, Minicars en Motoren,etc.

TIENERS  

Speeltoestellen, Air hockeys, Flipperkasten, Playstations, Tafelvoetbal, I-Flip, Multimedia, etc.

OUDERS OF BEGELEIDERS

Gratis WIFI, Leestafel, Computerhoek en 4 werkplekken met LAN kabel ( laptop aansluiting )

Diverse photoplayers en classic arcade videogame met 65 spellen,

 COMFORT

Bar en restaurant, Verjaardagsruimtes, Zonnebank, Rookruimte  Kinderkapsalon  (op afspraak ), Pin-Lock Kluisjes, Airconditioning en Luchtbehandeling, Kinderstoelen, Magnetron, Baby verschoonruimte, Peutertoiletjes,  Lift en Invalidentoilet, Camerabewaking, Toezichthouders en leiding aanwezig, , E.H.B.O. en AED Pin automaat,etc.

Extra voorzieningen voor ouders van peuters en kleuters.

Een magnetron voor het opwarmen van uw babyvoeding.

Voor ouders en begeleiders.

Rookruimte met uitzicht op de kinderen.

LCD schermen met zicht op de kinderen via beveiligingscamera,s

Leesmappen met de laatste glossy magazines. 

Comfortabele zachte stoelen en zitbanken.

Gratis Wi-Fi netwerk voor tablet, smartphone of laptop.

Internet ruimte met Computers en zelfs werkplekken.

Photoplay videokasten

Classic Arcade Games, Donkey Kong, Pacman etc.

Mogelijkheid om te zonnebanken. ( Speciale lage tarieven)

THEMADAGEN EN ENTERTAINMENT

Sinterklaas, Kerst, Paasfeest, Halloween, Kinderdisco, Mini Playbackshow, Airbrush tattoos, Ballonnen vouwen,  Knutselen, Sportdag, Verkleedpartijtjes, Fotoshoot, Kleurwedstrijden, Loterij,  Kooklessen, Marktkramen

MASCOTTE ( Piraat )

Een aantal optredens per dag op woensdag, zaterdag en zondag.

Geweldig fotomoment met de kleintjes en iets wat ze niet snel zullen vergeten.

 

WE ORGANISEREN VOOR U DE MEEST VOORDELIGE KINDERFEESTJES IN ONZE REGIO.

U MAG BIJ UW FEESTJE  ZELFS UW EIGEN TAART OF GEBAK MEENEMEN.

Wij verkopen in het speelparadijs geen taarten of gebak, wij zorgen gratis voor uw taartservies / bordjes en het bestek.

Uw kinderen kunnen bij ons als extra mogelijkheid cakejes (muffins) krijgen om samen leuk te versieren en dan op te eten voor slechts 2,00 euro per kind, dit kan u eventueel de kosten van een taart besparen.

HEEFT U BIJ EEN SPEELPARADIJS EEN VOORDELIGER KINDERFEEST OF EEN UITGEBREIDER ARRANGEMENT GEZIEN, MET NET ZOVEEL LEUKE EXTRA'S ALS BIJ HET ZUIDERPARADIJS ??

DAT KAN VOLGENS ONS NIET !!

BEL ONS A.U.B. OP 070 388 32 70 VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK EN EEN MOGELIJK DOOR ONS AANGEPASTE PRIJSOPGAVE WAAR U TEVREDEN MEE KUNT ZIJN.

KLIK OP HET TABBLAD KINDERFEESTJES EN CHECK DIRECT DE PRIJZEN.

RESERVEER EENVOUDIG ONLINE UW KINDERFEESTJE EN DOWNLOAD EN PRINT UW GRATIS UITNODIGINGSKAARTEN UIT

Spreekt u liever persoonlijk met een medewerker van ons team, belt u ons dan op 070 388 32 70 !! 

Voor dringende zaken:"GSM 0640 126 716 (  Whats app  berichten zijn ook mogelijk ) Helaas geen gesprekken via de Whats app.